Infoisinfo Nederland

Wijnand Keukens BV
Keukens in Leek

www.wijnandkeukens.nl
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 0594 513 88?

Adres

Lorentzpark 26. P.C. 9351VJ, Leek, Groningen.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?



Wat moet je weten over Wijnand Keukens BV

Stukadoor in Leek, Architect in Leek, Kasten in Leek, Deuren in Leek

Onze filosofie .

Een keuken kopen kan overal. Wij willen dat u de keuken krijgt die het best bij u past. Daarom leveren wij u niet zomaar een keuken. Voor kwaliteit bijvoorbeeld, of de tijd nemen aan tafel. Een plek die uitstraalt wie u bent en waar u voor staat. Wij zien een keuken als een verlengstuk van uzelf. .
Onze werkwijze .

We nemen de tijd voor u en werken met een uitgebreid stappenplan. Zo komen we bij de keuken die echt bij u past. Wij stellen vragen die écht betekenis hebben: Hoe wilt u wonen? Wat is voor u belangrijk? Aan de hand daarvan maken we een wensenlijst. Wij vragen u niet alleen maar naar wat u mooi vindt. Daarom onderscheiden wij ons in onze werkwijze. Zodat u er optimaal in kunt leven, koken en genieten. .

Ons assortiment biedt voor elk wat wils. Zo maakt een binnenhuisarchitect deel uit van ons team en houden onze werkzaamheden niet op bij de verkoop van een keuken. En dat gaat veel verder dan kastjes en deuren. En vanzelfsprekend ondersteunen we u in het hele project. In verdere gesprekken perfectioneren wij uw keuken, net zolang tot deze helemaal naar tevredenheid is. Het resultaat: een op maat gemaakt ontwerp, met daarin uw eigen ideeën en wensen verwerkt. Aan u de keus welke uw voorkeur heeft. Eerst verwerken we uw wensen in verschillende plattegrondvoorstellen. .
Assortiment .

Bij ons draait alles om u. Úw ruimte, úw wensen en úw levenswijze. En altijd ruime keuze uit topmerken! De vraag is niet: zit er iets voor mij bij? Maar: welke keuken zal ik kiezen? En wilt u er liever nog even over nadenken? Dan is dat geen probleem. Van keukens met een modern accent, een landelijke touch of een ecologisch ontwerp. We monteren de keukenonderdelen en sluiten de geleverde apparaten aan. Als u wilt, regelen we zelfs een schilder en stukadoor voor u. Zo heeft u nergens omkijken naar! .
U hoeft bij ons niet meer te betalen dan bij welke andere leverancier dan ook. Maar u doet wel uw voordeel met onze
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Beoordelingen van Wijnand Keukens BV (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe