Infoisinfo Nederland

Hessel Hairfashion
Interieur in Leek

www.hesselhairfashion.nl
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 0594 512 73?

Adres

Samuel Leviestraat 55. P.C. 9351BM, Leek, Groningen.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?Wat moet je weten over Hessel Hairfashion

Kapper in Leek, Haar in Leek, Hand in Leek, Wassen in Leek

‘Wij staan voor passie voor het vak, vertrouwen en aandacht voor de klant‘, zo luidt de slogan van Hessel Hairfashion in Leek. .

"Color.id is nieuw en hierdoor kunnen wij verschillende kleuren zonder folies inzetten zonder dat de kleuren in elkaar overlopen. En dat is natuurlijk mooi om te horen", aldus een trotse Hessel. Een klant vertelde dat ze na het wassen eigenlijk geen conditioner meer hoeft te gebruiken, omdat haar haren zo ontzettend zacht zijn geworden. Ik heb gemerkt dat klanten best bereid zijn om iets meer te betalen voor een premium product. Het is een zeer milde kleuring waarvan het resultaat transparanter is en de glans een aanblik heeft als de schittering van een diamant." "Ondanks dat lllumina een premium kleurservice is en dus iets duurder is dan de andere kleuringen, kiezen onze klanten er graag voor. En dat is wat mij betreft goed gelukt want we staan er weer fris en fruitig op. Het plafond en de verlichting is goed aangepakt waardoor het hele interieur nu een stuk mooier uitkomt." Niet alleen het interieur is aangepakt ook heeft Hessel Hairfashion met het product lllumina Colour Service een product in handen waarmee de kwaliteit van de kapperszaak blijft gewaarborgd. .

"lllumina is een innovatieve en creatieve manier van kleuren. "Samen met architect Peter van Dam ben ik aan de tafel gaan zitten om een nieuw interieur op te stellen. Dat was voor Hessel Bergsma, eigenaar van Hessel Hairfashion, dan ook één van de redenen om zijn zaak onlangs aan een grondige metamorfose te onderwerpen. Aandacht voor de klant vertaalt zich ook in het blijven vernieuwen. Hierdoor kunnen wij voor elke klant een gepersionaliseerde kleuring maken.
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Extra informatie

  Openingstijden Opening Sluitend
   Maandag 13:00 18:00
   Dinsdag 9:00 18:00
   Woensdag 9:00 18:00
   Donderdag 9:00 18:00
   Vrijdag 9:00 21:00
   Zaterdag 8:30 15:30
   Zondag Gesloten

Beoordelingen van Hessel Hairfashion (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe